Salam seme….Khamis baru ni saya gi forum ilmiah sempena ICEP…hE2X kena cover berita pasal ICEP..Sampai kat stadium, g la duduk kat kerusi baris kedua dari depan. Semangat nak cover berita ni…Penceramah malam tu best sangat2. Epy la dengar diorang cakap…Sapa yang tak kenal Madam Nik Salida,Ustaz Irwan, pensyarah dari FSU..Pastu panel jemputan pun hebat gak, Ustaz Fauzi dari Al-Kulliah tv 3 tu…Diorang memang sporting la….Tajuk forum pun best pasal percintaan kat kampus, “siapa di hatimu”…Best kan tajuk tu…Ramai gak student datang…besela, tajuk kesukaan ramai..Lepas abis forum tu, g jalan2 kat gerai ICEP…Banyak gak gerai kat stadium tu….Rambang mata nak pilih barang tapi tahan je perasaan ni…He3x…… Pe-pe pun, forum malam tu memang best….